Hej
Ni kanske har funderat över hur Umeå Budoklubb agerar angående Corona-viruset (Covid-19).
Styrelsen har i kväll haft möte och beslutat följa dom allmänna råd som getts, träningen kommer att fortsätta som vanligt. Styrelsen kommer att fortlöpande följa utvecklingen och nya beslut kan komma. Vi uppmanar tränande samt föräldrar att hålla koll på vår hemsida och/eller Facebook. Vi uppmanar samtidigt alla att tvätta sina händer innan man går upp på mattan för att träna.

Vi vill uppmana alla våra tränande, funktionärer och besökare till att i vanlig ordning stanna hemma om ni är sjuka. Vi vill hänvisa till Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer, dessa råd inkluderar bland annat att hålla god handhygien, undvika nära kontakt med sjuka människor samt att stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra. Enligt Folkhälsomyndigheten uppmanas alla med symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, att avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.
Läs mer här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/
Mvh,
Styrelsen, Umeå Budoklubb