På fredag kväll, den 20:e januari mellan 18:00 – 19:00, bjuder Umeå Budoklubb in till en ”prova-på” kväll för barn och ungdomar. Vi riktar oss till alla från 5 år och uppåt. I Elofssonhallen kommer det att finnas möjlighet till att prova på Ju-jutsu kai och Brasiliansk jiujitsu. 

Ju-jutsu kai är Sveriges största ju-jutsustil. Träningspassen blandar både teknisk och fysisk träning, och anpassas till individens förutsättningar. Stilen kombinerar nedtagningar, låsningar, slag, sparkar och kast till en träningsform som lämpar sig väl som självförsvar.

BJJ är en snabbt växande och populär tävlingsidrott som har sina grunder i självförsvar, har utvecklats till en ren grappling-stil vilket innebär att vi inte använder oss av slag eller sparkar utan istället fokuserar på att med ledlås eller strypningar oskadliggöra våra motståndare. I tävling kan vi även vinna på poäng vilket vi får genom dominanta positioner.

Vi har erfarna barn- och vuxeninstruktörer på plats. Kom förbi och prova på eller bara för att titta och prata lite. Vi ses väl där.

När: Fredag 20 januari, kl 18-19
Var: Elofssonhallen, Röbäck
Vem: 5 – 99 år, alla är välkomna.

Kvällen ordnas av Umeå Budoklubb och Röbäcks IF Innebandy F/P09