Den 16-17 mars har vi tänkt att arrangera ett läger för alla som tränar i mongrupp. Vi kommer för det mesta hålla till i UBKs lokaler på bankgatan 10a, men det kommer kanske bli någon promenad för att få lite luft. Så glöm inte kläder för att vara ute. Under dagarna kommer vi att träna tillsammans, äta mat och umgås. Vi kommer sova på mattan, men den är inte jättemjuk så ta med något att sova på. Vi bjuder på kvällsfika, frukost, lunch och frukt däremellan.

Vi börjar 19.00 fredag 16/3 och håller på till 16.00 lördag 17/3

Man får ha med sig mobiler men får bara användas på kvällen för att säga godnatt och på morgonen för att säga god morgon. Resten av tiden ska mobilen ligga i väskan. Vi rekommenderar att ni inte tar med mobiler, vi har telefon om man skulle vilja något och mitt telefonnummer är 0768354048.

Anmälan gör ni senast 16/3 via den här länken https://goo.gl/forms/DRUUUTv4V3OmSeIE2

Betalning sker via swish 123 440 86 54 eller bankgiro 287-2588 märk betalningen med “monläger och barnets namn”. Betala det du känner att värt, riktvärde 100 kr.

Om ni har frågor kan man maila till Ida.blomberg@live.se eller kontakta Ida via telefon 0768354048

Packlista:

  • Liggunderlag
  • Sovsäck
  • Kudde
  • Pyjamas
  • Gi och bälte
  • Vattenflaska
  • Handduk
  • Dusch och toalett grejer
  • Ute kläder
  • Ombyteskläder