När vi nu skall ha social distans så tänkte vi att vi kan träna lite kihon/kata.

Vi förväntar oss att du behärskar grunderna i slag och spark och kan gå framåt och bakåt i grundställningarna, eller att du är villig att försöka hänga med även om det är svårt. Grönt/blått och uppåt är en bra nivå, men alla är välkomna.

Vi samlas utanför friidrottshallen på Nolia och kör kihonträning utan motståndare och kataform både från systemet och sånt som härstammar från andra stilar. Målet är att vi ska ha roligt och få lite rörelseträning utan att riskera hälsan/smitta.

Träningen blir bara av om det är minst tre anmälda kl 16 samma dag, så anmäl dig antingen i evenemanget på våran Facebook-sida eller via mail till jens.wallstrom@gmail.com.
Om träningen blir inställd p.g.a. förhinder eller dåligt väder meddelas alla anmälda.

Hör av dig via mail till Jens om du har några frågor.