Under resten av juni fortsätter vi med anpassade utomhusträningar för alla grupper. Alla grupper kommer att samlas vid minigolfen i hedlundadungen. Se till att ni har lämpliga träningskläder på er (inte gi som vi vanligtvis tränar i).

För vuxengrupperna har vi träning på torsdagar kl 19.00.
För mongrupperna har vi täning på torsdagar kl 18.00.
För knatte och jutsulek har vi träning på söndagar kl 15.00. Här så kör vi träning för barn tillsammans med en förälder, båda bör alltså ha träningskläder.

Efter slutet på juni kommer vi kanske fortsätta med dessa träningar om det finns tillräckligt med intresse för dem. Hör därför gärna av er om ni vill se träning i juli också. Vi hör av oss senare med beslut om detta.

Om någon av träningarna blir inställda kommer vi meddela det via mail.
Hör av er till viktor.forsberg10@gmail.com om ni har några frågor.
Hoppas ni kommer och tränar med oss!