Uppdatering: all träning ställs in från fredag 20/11, läs mer här.

På grund av covid-19 kommer vi behöva göra en del anpassningar på vår träning under höstterminen. Vi kommer kontinuerligt hålla koll på hur läget förändras och de rekommendationer som finns från myndigheterna, detta medför att vi kan behöva göra förändringar under terminens gång. Vi hoppas att ni har förståelse för detta och kan vara lika flexibla som vi försöker vara. Här kommer en lista på de anpassningar vi kommer göra:

 • Begränsa antalet personer man tränar med under varje pass.
 • Utöver den du tränar med under passet ska ni hålla avstånd till andra tränande och instruktörerna. Detta gäller före, under, och efter passet.
 • Begränsa antalet personer som befinner sig i träningslokalen. Ta därför inte med syskon eller föräldrar. Om det behövs är max en förälder per barn tillåtet.
 • Vi har lagt in extra tid mellan träningspassen för att minska kontakt mellan grupper. Därför bör ni komma så kort tid innan passen som möjligt och inte stanna kvar efter passet.
 • Alla ska byta om och duscha hemma.
 • Alla ska tvätta händerna och ansiktet ordentligt hemma innan träningen.
 • Gå inte in i hallen/skodelen om någon är där, vänta utomhus tills det är tomt. Då du har gått in ska du ta av dig skorna och sedan gå direkt till mattan. När du kommer till mattan ska du ställa dig på en egen plats med avstånd till andra, börja från speglarna och fyll på mot solen.
 • Ladda ner sportadmins medlemsapp. I den kan du se alla dina träningar och fylla i om du tänker komma på specifika träningar. Det är väldigt bra om du fyller i detta så din instruktör kan ha lite koll.
 • Känner man sig minsta sjuk ska man stanna hemma.
 • Våra instruktörer får skicka hem tränande eller föräldrar som de upplever har symtom eller inte klara att följa våra anpassningar.
 • Om du får symptom av Covid-19 uppmanar vi er att testa er. Visar det sig att ni har Covid-19 ska du höra av dig till din tränare eller ordförande Viktor Forsberg, då kommer vi pausa träningen för den gruppen i två veckor.

Om ni har frågor eller funderingar så ta gärna kontakt med er tränare eller ordförande Viktor Forsberg:
070-6382513
viktor.forsberg10@gmail.com