Här kommer information om träningen under sommaren!

Vi är tacksamma för er förståelse och ert stöd för att vi tidigare inte kunnat träna som vanligt.

Nu verkar smittspridningen avta och restriktionerna lättas så vi kommer att köra igång vanlig Ju-jutsu träning inomhus, även för vuxna, i sommar med start måndag den 14de Juni. Trots det måste vi förstås hålla vissa restriktioner. Vi kommer att ha max 14 tränande per träning, vi har samma kompis under hela passet och helst mellan passen också. Det är också fortfarande givet att man inte får komma på träning om man har några symptom på Covid-19 (även milda).

Träningen kommer att vara fokuserad på gradering för de som inte fick gradera förra hösten, men alla är förstås välkomna. Det kommer att hållas en gradering innan höstterminen börjar för dem som hunnit träna upp sina tekniker inför gradering igen.

Grupperna kommer att vara lite annorlunda mot vad vi är vana.

Träningstider för vuxengrupperna:
Måndag 18.00 – 19.15 blå till svart
Måndag 19.30 – 20.45 vit till grön
Onsdag 19.30 – 20.45 Gemensamt alla vuxenbälten

För mon-grupper blir det 1 gång/vecka för vit och gul mon samt 2 gånger/vecka för orange, grön och blå mon. Notera att gruppindelningen är baserad på vilken grupp man var i innan vi blev tvungna att stänga ner. Dvs. de fåtal som hann gradera till nästa bälte just innan stängning tränar med gruppen/bältesfärgen som de var i innan stängning. (Sommarterminen blir för kort för att hinna träna in tekniker till en helt ny grad.)

Träningstider för mon-grupperna:
vit mon: onsdagar 18.15-19.15
gul mon: torsdagar 17.00-18.00
orange mon: tisdagar 17.45-18.45, torsdagar 18.15-19.15
grön, blå, brun mon: måndagar 16.45-17.45 , onsdagar 17.00-18.00