SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Umeå Budoklubb
BLI MEDLEM

Ju-Jutsu Kai - Träning, gemenskap och glädje

Ju-jutsu Kai är en individuell idrott men alla kan träna tillsammans. Vi har en god sammanhållning i klubben och strävar efter att alla ska ha roligt när de tränar. Träningspassen blandar teknisk och fysisk träning, och anpassas till individens förutsättningar.

 

Stilen lämpar sig väl som självförsvar och kombinerar nedtagningar, låsningar, slag och sparkar. Det krävs inga som helst förkunskaper för att börja träna. Läs mer om att börja träna Ju-Jutsu Kai här!

 

Populär barnträning

Umeå Budoklubb har länge bedrivit en omfattande verksamhet för barn och ungdomar. Vår mycket populära barn- och ungdomsverksamhet är uppdelad i tre olika grupper:

  • Jutsulek 5 – 6 år
  • Knattegrupper 7 – 9 år
  • Mongrupper (ungdom) 9 – 14 år

All vår barnträning är anpassad till barnens motoriska utveckling och syftar till väcka en livslång träningslust.

 

Våra sponsorer
Nyheter
Dags för graderingar!
2024-05-21 08:29

Den 8/6 2024 är det graderingsdag på klubben. Familj och vänner är välkomna att komma och kolla på. Vi kommer sälja fika under dagen. Vill du baka och ta med så vi kan sälja går det jättebra.

 

Ni som ska gradera är det viktigt att ni är på dojon senast 20 minuter innan graderingen börjar. Här följer schemat för dagen:

 

9.00

Vit mon till gul mon

Gul mon till orange mon

 

10.30

Orange mon till grön mon

Grön mon till blå mon

 

12.00

Vit kyu till gul kyu

 

13.30

Gul kyu till orange kyu

Orange kyu till grön kyu

 

15.30

Grön kyu till blå kyu 

Blå kyu till brun kyu 

Monläger 26-27 april
2024-04-15 08:31

Den 26-27/4 bjuder Umeå Budoklubb in till monläger. Alla barn som tränar i mongrupp är välkomna!

 

Fredag 26/4 börjar vi 19.00 Lördag 27/4 slutar vi 16.00

 

Man får gärna sova över på dojon. Men det går även bra att åka hem och sova.

 

På fredag kväll bjuder vi på kvällsfika och lite snacks. Lördagen fixar vi både frukost, lunch och frukt för att fylla på energi.

 

Pris för detta läger är ett frivilligt bidrag (förslagsvis ca 200kr) som swishas vid lämning eller hämtning.

 

Anmälan görs på sportadmin. Fyll gärna i "kommer" eller "inte kommer" så snart som möjligt så underlättar det planeringen för lägret. Vi har era kontaktuppgifter på sportadmin. Ni kan gärna kolla så att dessa uppgifter stämmer så vi kan kontakta er om det skulle vara något.

 

Vi skulle uppskatta om några föräldrar kan hjälpa till under lägret. Kan man till exempel sova över eller hjälpa till med maten så skulle det vara toppen. Hör då av dig till Ida Blomberg.

Newbody
2024-04-14 20:05

Dags att fylla på socklådan!
Nu säljer Umeå Budoklubb Newbody. Stöd UBK så har vi möjlighet till mer roliga aktiviteter för våra medlemmar. Sista datum förbeställning 28/4.
Länk till webshop: https://www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TFFUYAG/FFVAVP/
Vid frågor om beställningar kontakta Tomas Häggström 0725339145, Tomas.haggstrom@gmail.com

Öppen matta på torsdagar
2024-04-06 20:10

Nu är de ca 2 månader kvar till gradering och vi kommer nästa vecka börja med öppen matta. Denna termin kommer öppen matta vara på torsdagar kl 19.00-20.20. Alla tränande i kyu och dan grupper samt mon grader från orange mon uppåt är välkomna.

Här kommer man ha möjlighet att träna extra inför graderingen med en kompis och det går bra att komma när som helst inom den angivna tiden. Instruktör kommer finnas på plats men det är ingen instrukörsledd träning. 
Ni måste alltså komma dit med någon som ni kan träna med. 

Så prata ihop dig med någon från din grupp och kom på öppen matta för lite extra träning!

Inställd träning i påsk
2024-03-25 15:11

Vi vill önska alla medlemmar en glad påsk och påminner om att all träning från och med torsdag 28/3 till och med måndag 1/4 är inställd då våra instruktörer är på påskläger i Linköping.

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..